Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким трохи здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки в кумедному образі, при цьому, у підписі до світлини розповідає про своє розчарування. Телезірка з'явилася на фото у червоному оксамитовому платті з білим мереживним комірцем. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і вираз розчарування.

У підписі до фотографії Катя Варнава розповіла, що вони з нареченим збиралися відвідати відому пам'ятку в США, але не потрапили туди. "Тут має бути фото на тлі каньйону Антилопи. Але ми туди не потрапили – він закритий на деякий час. Яку ж красу ми не побачили. Ви обов'язково самі в пошуковику забийте і подивіться! Це неймовірне місце, якесь диво природи, де розташовується діюча резервація індіанців. Ні, ну ви реально гляньте, про що я говорю", - сумно написала Катя.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники артистки не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті Варнави. "Дуже красиво, теж хочу", "Катю, треба було фотошоп зробити, накласти цей фон і всі б побачили", "Фантастичне місце! Спасибі, що змусила подивитися, що це і де це. Дуже шкода, що не потрапили", "Нереально красиве місце", "Ви така гарна, весела і вродлива", "Це фантастика!" "Дуже гарно! Теж хочеться наживо побачити таку красу", "Так, Катюш, це неймовірно красиве місце!", "Нереально красива дівчина на фото", "Я б стояла і плакала, якби могла побачити таку красу, але не потрапила! Прямо реально лягла на землю і вила", - пишуть в коментарях до фото Варнави.

Нагадаємо, зірка Comedy Woman показала ідеальні ноги на пляжі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катерина Варнава влаштувала "голодні ігри".