Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує на Мальдівах і всім своїм виглядом показує, як їй добре на відпочинку. Леся постала на знімку за сніданком на пляжі. Вона розмістилася біля самої води за столом, повним їжі та напоїв, в руці телезірка тримає чашку з кавою. Нікітюк одягла білу майку, сонцезахисні окуляри і солом'яний капелюшок, її волосся розпущене і майорять на вітрі.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк коротко написала: "Breakfast at Maldives". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на території готелю Fushifaru Maldives. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Класні краєвиди, але ніхто і ніколи не плаває. Максимум зануритися", "Леся, я висловлюю Вам своє захоплення. Правда, дивилася "Орел і решка" випуски тільки з Вами. Таке прекрасне почуття гумору, позитив. Суцільне задоволення", "Бомбова фотка", "Красуня", "Леся пора міняти аватарку на мальдівську", "Спасибі за красу мальдівську і вашу, і ваш гумор", "Я теж так хочу", "Обожнюю це прикольне бісеня", "Хоч би раз в житті там побувати", "Як би заробити на такий сніданок?", "Правильний сніданок", "Леся, ти найкраща", "Капелюх шикарний!", - пишуть в коментарях до фото Лесі Никитюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.