Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує на Мальдівах і всім своїм виглядом показує, як їй добре на відпочинку. Леся постала на знімку за сніданком на пляжі. Вона розмістилася біля самої води, взяла з собою сендвічі і фрукти, вбралася в купальник. На фото видно тільки верх купальника, а також білі коротенькі шортики. Леся сидить на колінах і дивиться в камеру, її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк коротко написала: "Усім тепла і ласки". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на території готелю Fushifaru Maldives. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Красива", "Красиво жити не заборониш", "Дуже по-доброму заздрю. Я теж так хочу, знаю, працювати треба", "Така мила і ніжна", "Немов статуетка", "Ви вже прямо шоколадка. Ви легко засмагаєте чи опіки все-таки є?", "Леся, не забувай, що в Росії теж тебе люблять, пиши іноді російською", "Українська красуня", "Леся ти як завжди, супер", "Така мила", "Чудова!", "Яка ж краса, гарна дівчинка", "Леся, ви така позитивна людина, залишайтеся такою завжди", "Ти схожа на Барбі", "Так красиво, кожна річ і пейзаж додає свою родзинку і найголовніша родзинка – це, Леся, ти. Красуня і купальник дуже тобі личить", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.