Артист студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський після свого Дня народження вирішив записати відеозвернення до українців. У ньому він подякував за привітання і теплі слова.

Про це стало відомо завдяки Instagram політика і коміка.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Доброго ранку! Друзі всім привіт! Сьогодні привів дитину на математику, а вчора відчув себе дитиною. Було дуже приємно. Стільки привітань. Так класно, так тепло. Спасибі вам за все. Аж не віриться що 41.", - говорить у відео Зеленський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський показав українцям свою декларацію: вілла в Криму і чималий автопарк

Напередодні свого 41-го дня народження гуморист Студії "Квартал 95", кандидат у президенти України Володимир Зеленський оприлюднив електронну декларацію по 2017 рік.

У його власності - житловий будинок в селі Іванковичі під Києвом площею 353,5 квадратних метра. Земельну ділянку площею 1200 квадратних метрів. Квартиру в Києві площею 131,9 квадратних метра. Два паркувальні місця на 20,90 і 20,70 квадратних метри, 2 квартири в Києві, загальною площею 453,1 квадратних метра.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленский-батько відреагував на сина президента: скрізь злодійство, болото

Володимиру Зеленському, кандидату в президенти, 25 січня, виповнюється 41 рік. Напередодні "КП" в Україні" провели бесіду з батьком успішного артиста і політика.

Якщо ви думаєте, що Зеленський-старший відомий у Кривому Розі як "тато Вови", то це не так! Для багатьох тут все навпаки: це "Зе президент" – син легендарного Олександра Семеновича.

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський - кандидат в президенти: що обіцяє і що вже робить для України культовий актор

До політичної партії Володимира Зеленського приєдналося вже понад півмільйона українців. Про це написала прес-служба команди в Telegram.

Також стало відомо про активну діяльність партії Зеленського в соцмережах. Так, Зе! в кожному регіоні країни встановили офіційні нього в Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, а також перезнтували влог, який показує життя Зе!команди.