Про це говорить новий номер журналу американського видання Globe, посилаючись на витік електронного листування, що виходить з "найвищого рівня в Букінгемському палаці".

У листі Меган Маркл порівняли з "раковою пухлиною" і закликали від неї позбутися.

"Це жахливо! Її образлива поведінка, неконтрольовані витрати, непорядні сімейні зв'язки і непокора вимагає відповідної реакції від монархії... Ракову пухлину необхідно вирізати як можна швидше і без зайвих драм", - йдеться в листі.

"Її Величність розглядає дружину Гаррі як жадібного мисливця за золотом. Вона наказала дати Меган те, чого вона хоче - грошей", - пише журнал.

Нібито герцогині Сассекскій пропонують прийняту Єлизаветою шлюборозлучну угоду на 37 мільйонів доларів, а також титул для її майбутньої дитини - але не для неї. Їй необхідно повернутися в США, а дитина буде виховуватися у Великобританії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проте з цим не згоден принц Гаррі. Він навіть готовий вступити протистояння з королевою, своїм батьком і братом.

Нагадаємо, Меган Маркл рознесла в пух і прах найвпливовіша жінка світу моди

Головний редактор американського Vogue Ганна Вінтур вперше висловилася про те, що думає про Меган Маркл. Передає Clutch.

69-річна американська журналістка Анна Вінтур вважається однією з найвпливовіших персон світу моди. З 1988 року вона працює головним редактором легенадрного Vogue в Америці. Її думка про осіб вважається одним з головних орієнтирів у фешн-індустрії.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Чоловік Кейт Міддлтон повторив конфуз принца Гаррі: зганьбив всю королівську родину

Також Знай.ua" писав про те, що Меган Маркл накинулася на дітей Кейт Міддлтон: інцидент потрапив на відео

Чутки про ворожнечу між Меган Маркл і членами королівської сім'ї з'являються все частіше. Таблоїди, посилаючись на інформацію інсайдерів, пишуть, що проти герцогині Сассекской налаштовані Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Та навіть королева Єлизавета II, яка до недавніх пір намагалася підтримати Меган, тепер повністю у ній розчарувалася.