Нещодавно російська зіркова пара Ксенія Собчак і Максим Віторган розлучилися. Відомо, що причиною стала зрада світської левиці. Собчак перестала приховувати новий роман з Костянтином Богомоловим.

Чутки про їх роман з'явилися ще з літа минулого року і навіть Новий рік вони зустріли разом. А днями ситуація ускладнилася тим, що Максим Віторган розбив Богомолову ніс. Костянтин, до речі, пізніше в соцмережі повідомив, що з ним все в порядку, і з його зламаним носом теж.

Ніхто з учасників гучного скандалу не коментував інцидент. Та на особистій сторінці Максима Віторгана в Instagram з'явилася вельми цікава публікація. Він виклав в скріншот повідомлення, який йому надіслали в Direct, попередньо закривши можливість коментування.

"Хлопці, зав'язуйте! 1. Я не працюю за викликом. 2. Я не витримаю другий раз такого вереску. 3. Цей гештальт я закрив. І, якщо коли-небудь де-небудь побачите мене з ким-небудь, Ксюші не пишіть. Пізно. Займіться собою. Все. Усім спасибі, всі вільні", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Багато в Мережі говорять, що під гештальтом Віторган якраз і має на увазі бійку з коханцем дружини, а тепер, мовляв, він збирається жити далі своїм життям. І це як раз дає привід думати, що новини про зраду Собчак мають реальне підґрунтя.

Також у своєму Telegram-каналі "Кровавая барыня" Собчак написала гнівний пост про бійку між Віторганом і Богомоловим. Правда, найбільше її хвилює те, що ЗМІ проявляє до її особистої драми підвищенний інтерес.

Нагадаємо, що Максим Віторган побився з режисером Костянтином Богомоловим.

Раніше "Знай.ua" повідомляла, Собчак зізналася, де опинилася після таємних переговорів у Києві.

Також "Знай.ua" писав, коханому чоловікові Собчак загрожує в'язниця, звинувачують у кримінальному злочині.