Улюбленець всіх українок, відомий співак Олег Винник часто тішить прихильників новими фото в Instagram. Так нещодавно артист показав, що відбувається перед його концертами.

Відповідне відео з яскравими моментами підготовки до виступу та опитуванням своїх фанаток він опублікував на своїй особисті сторінці в Instagram.

"Завжди приємно згадувати наші зустрічі. Виявилося, серед вас чимало спортсменів", - коротко написав артист у дописі.

Як і очікувалося, фанати знаменитого співака в стороні не залишилися і тут же почали коментувати побачене. Не забули користувачі мережі також традиційно похвалити і самого Винника.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Як можна вас не любити, ви супер", "Які там плаття і зачіски тепер на концерт в тренувальному костюмі", "Мій улюблений співак", "Олеже я знаю що вас не має часу відповідати, я вас люблю,я вам бажаю на далі бути все красивішим та бути здоровим та проводити ще більше концертів хай вас бог береже", - написали вони у коментарях.

Нагадаємо, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею. 14-річна Христина, яка дуже любить співати стала однією з героїнь спецпроекту, де здійснили її мрію про зустрічі з українським співаком Олегом Винником. Суддя популярного в Україні шоу "Х-фактору" зустрівся з Христиною у студії шоу і гримерці артиста.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою. Український співак Олег Винник здивував фото з рудоволосою красунею.