Студія "Квартал 95" випустила нову пародію на виконувача обов'язків міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, пише Politeka.

Студія "Квартал 95" випустила пародію на пісню групи KAZKA "Плакала" а також на виконуючу обов'язки міністра охорони здоров'я Уляну Супрун. Відповідне відео було опубліковано на офіційних сторінках студії "Квартал 95" в YouTube і Facebook.

На сцені в образі відомої чиновниці виступила актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка висміяла її поради і нововведення в системі охорони здоров'я.

"Тільки завдяки мені медицина в Україні йде семимильними кроками, ногами вперед. Я хочу Вам сказати плачте люди більше, тому, що зі сльозами виходять всі солі, шлаки. А якщо дуже потужити, то вийде все інше", - дала пораду "Супрун" і заспівала пісню.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Врятує від усіх хвороб тільки Супрун. Тільки Супрун краще за всіх знає, що болить і де свербить, і як лікувати. Реформа вас навчить, що можна мочити манту. Бахіли не носи, лягай на протягу…", - співається в пісні.

Слід зазначити, що відео було викладено кілька місяців тому, за цей час воно набрало близько 2 мільйонів переглядів і 30 тисяч лайків.

Користувачі неоднозначно сприйняли такий відеоролик: одні похвалили "Квартал 95" за гумор і кмітливість, інші, навпаки, назвали захистили Супрун:

"Коли бачиш ціни в аптеках вже відчуваєш себе здоровим", "Оленка найкраща просто! Нарешті дали їй сольний номер! Побільше б таких. Олени дуже мало в кварталі", "Ой, і сміх і гріх) Добре, хоч почуття гумору у нас є)))", "Пародія прикольна ось тільки Супрун насправді розумні речі говорить, хоча в ЗМІ дуже часто показують її як зовсім дивну".

Нагадаємо, Володимир Зеленський подякував українцям за все: так класно, так тепло, відчув себе дитиною.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".