Метт Сміт приєднався до акторського складу нового фільму за коміксами Marvel

Передає Variety.

Джаред Лето

До акторського складу екранізації коміксу Marvel під назвою "Морбіус" приєднався Метт Сміт. Актор прославився завдяки ролям у таких серіалах, як "Доктор Хто" і "Корона".

Кого зіграє Метт, поки не відомо. Є інформація, що грати він буде одного з головних героїв.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На роль самого Морбіуса був запрошений Джаред Лето. Режисером фільму був обраний творець картини "Код доступу "Кейптаун" Деніел Еспіноза.

Морбіус дебютував у коміксах Marvel в 1971 році, коли зняли заборону на зображення вампірів. Головний герой має надприродні сили, намагаючись знайти ліки для лікування своєї рідкісної хвороби крові. Отримавши силу вампіра, він став злодієм і одним з головних ворогів Людини-павука. У 1992 році персонаж пережив друге народження.

Коли почнуть знімати фільм, поки невідомо, але, судячи з усього, це відбудеться у другій половині 2019 року. Фінансуванням займеться Sony Pictures

Нагадаємо, Аквамен здивував глядачів: екшн, гумор і операторська робота

Нарешті шанувальники DC дочекалися виходу нового фільму "Аквамен". Після виходу в прокат супергеройське кіно зібрало безліч рецензій та коментарів, і всі вони неоднозначні. Одні глядачі розчаровані, інші ж, навпаки, повертаються з кінотеатрів в повному захваті.

DC вирішила дати нове життя одному з найстаріших героїв всесвіту. Що з цього вийшло розповідає радіо Максимум.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Трейлер нового фільму про Людину-павука розбурхав мережа: фанати завмерли в очікуванні

В мережі опублікували тизер-трейлер до фільму "Людина-павук: Далеко від дому". Його прем'єра запланована на 5 липня 2019 року.

Також Знай.ua" писав про те, що Росомаху в нових фільмах Marvel може зіграти актор-мем: угадайте кто

Кіану Рівз розповів, що хоче зіграти Росомаху у фільмах всесвіту Marvel.

Про це він поділився з журналістами в інтерв'ю для журналу Screen Geek.

Рівз зізнався, що у нього давно була мрія зіграти супергероя, і його улюбленими персонажами з комисков завжди були Бетмен і Росомаха.