Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом в своєму стилі зробити рекламу лазні, в якій відпочиває. На своїй сторінці в мережі Волочкова виклала фотографію, на якій вона сидить на шпагаті на снігу. Все б нічого, але балерина в купальнику. Крім цього вбрання, на ній тільки хутряні чобітки, щоб ноги не мерзли. У підписі до фотографії Волочкова рекламує комплекс, в якому відпочиває.

"Я настільки цінитель банного мистецтва! Бувала в багатьох кращих банних комплексах по всій Росії. Але сьогодні я просто вражена комфортом, зручністю, розмахом, дизайном і якістю сімейного клубу @andreevskie_bani в Підмосковному м. Воронове. Це новий банний комплекс, що відкрився в день моїх іменин 4-го січня. Я щаслива дізнатися це чарівне місце. Відпочиваємо з коханим. Бачу, це фото вам по душі прийшлося!", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати. Люди благають Настю одуматися і просто насолоджуватися відпочинком, а не хизуватися ним кожні п'ять хвилин. До того ж, деякі переживають, що артистка може застудити статеві органи, адже це не перший її шпагат на снігу.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова самопривіталась із Днем народження черговим шпагатом.