Відома українська співачка, колишня солістка популярного жіночого тріо "Віа Гра" Віра Брежнєва розчарувала прихильників новим відео. Воно настільки не сподобалося підписникам зірки, що вони вивалили шквал критики в коментарях.

Ролик співачка опублікувала у своєму Instagram. Він був знятий на мобільний телефон фронтальною камерою з незвичайного ракурсу.

Багато дописників почали активно коментувати новий пост, підкресливши, що у Брежнєвої дуже великі очі і загострені вуха, при цьому звинувативши знаменитість в худорбі і дивному вигляді.

«Ні, страшний макіяж! Риб'ячі очі, холодні!», «Губи у красуні постійно в тріщинах, як тріснуті п'яти торговки з овочевого кіоску», «Так, вона інопланетянка!», «Старіє Вєрка, вуха великі ж. Ні, відписуюся!», «Страшненька без макіяжу», «Очі вийшли, ніби Базедова хвороба... Вирячені, ніби проблеми з щитовидною залозою», «Що з очима? Нижня повіка опухла», «Жахливий мейк. Навіщо під очима робити ефект «провалених» очей?», «Ельф», «Гуманоїд», «Навіщо з себе робити потвору?», «Як з Бухенвальду», «Що це? Ти на жабу схожа». написали передплатники в коментарях

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Віра Брежнєва вразила фанатів розкішним сценічним образом. Для свого виходу в люди популярна співачка завжди підбирає розкішний образ.

Тому, якщо мова йде про сценічне вбрання, Брежнєва з особливою кропотливостью ставиться до свого "луку". Нещодавно Віра показала фото свого нового сценічного образу. Для виходу до глядачів Брежнєва обрала розкішну чорну сукню з відкритим верхом і високим розрізом на нозі.

Фанати стали засипати співачку компліментами, відзначаючи при цьому, що в сукню вона схожа з голлівудською суперзіркою. Інші ж фанати заявили, що Костянтину дуже пощастило з красунею-дружиною.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", космічна Брежнєва похвалилася фото без макіяжу.

Також "Знай.uа" писав про те, що дочка Віри Брежнєвої показала спокусливу фігуру в бікіні.