Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що став героєм інтерв'ю відомої телеведучої Іванки Онофрійчук.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія виклав фотографію з Онофрійчук, зроблену за лаштунками зйомок. Найстильніший чоловік України, яким визнали грузинського холостяка в журналі Elle, і тут не підвів, він прийшов на інтерв'ю в стильному вбранні. На ньому сірі штани, чорний светр, під яким проглядається біла сорочка, а поверх цього він накинув чорний піджак. Тим часом телеведуча з'явилася на фото у відвертій чорній сукні з глибоким декольте і пікантним розрізом на нозі. До речі в своєму Instagram Іванка Онофрійчук виклала більш нескромне фото з Іраклі.

У підписі до свого фото в Instagram Іраклі Макацарія розповів шанувальникам про інтерв'ю з Онофрійчук. "Графік у Києві як завжди розписаний по годинах і потрібно встигнути зробити все, що запланував. Сьогодні був в гостях у талановитої і чарівної @ivannaonufriichuk, давав інтерв'ю в програмі «Без краватки». Вкотре переконуюся, що мені попадаються найпрекрасніші інтерв'юери і відповідати на їхні запитання завжди одне задоволення. Дякую за чудове інтерв'ю, яке ви зможете незабаром побачити на каналі @nlotv". Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.