Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в стильному джинсовому костюмі, який закриває буквально все її тіло. Такий образ дуже контрастує на тлі "голих" сценічних нарядів зірки, які шанувальники спостерігали в останні дні. Лобода відображена на ходу, десь за лаштунками. Також фанати звернули увагу на масивні кроси співачки, багатьом вони дуже сподобалися. Волосся Світлани розпущене, а на обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографій Лобода написала: "5min #zurich #samsunghall". Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи. Багатьом її знімок сподобався, і вони засипають зірку компліментами, деякі порадили Світлані більше їсти і трохи поправитися.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Красиво", "Відмінно виглядаєте!", "Кросівки супер", "Класна фотка, як завжди", "Класний костюм", "Наша улюблена", "Оце стиль", "Найкрасивіша", "Ти дійсно супер зірка", "Трохи попрравитися треба", "Світлано, це новий стиль?", "Я хочу такі кроси теж", "Лобода, бажаю вам такої ж популярності завжди", "Дякуємо за чудовий концерт, шикарне шоу. Сексуальна енергетика просто хвилею накрила зал. Дуже кльово!", "Стиль дуже крутий, класно, тобі личить", "Світла, їж", "Я прекрасно її розумію, як важко у всіх цих тісних нарядах, тому після концертів хочеться одягнути щось вільне, щоб відпочити", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.