Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує на Мальдівах і всім своїм виглядом показує, як їй добре на відпочинку. Леся постала на знімку на пляжному пікніку. Вона розмістилася біля самої води, взяла з собою сендвічі, фрукти і вино, а вбралася в купальник. На фото видно тільки верх купальника, а також білі коротенькі шортики. Леся прилягла з келихом в руках і не дивиться в камеру, її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. Шанувальники також відзначили відмінний загар телезірки.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк жартівливо написала: "Пофоткалась і знов – фіалка розцвіла". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ох, Леся! Як завжди, прекрасна!", "Вау, жінка вогонь", "Як все прекрасно. Як я хочу на Мальдіви! Молодець", "Лесічка, ти така класна", "Як у вас така рівна засмага вийшла?", "Така прикольна", "Красуня наша!", "Красивий загар", "А працювати хто буде? Ми Вас чекаємо", "Ось дивлюся фотки і соромлюсь запитати, а хто ж їх робить?", "Леся, ви крута, дуже позитивна людина", "Шикарно виглядаєш", "Лесічка, а чому ти одна, де твій гарний чоловік?", "Помітно як змінилася Леся, я захоплююся", "В цій прекрасній картині не вистачає одного важливого елемента – міцного мужичка", "На цьому фото взагалі інша! Прямо на себе не схожа!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.