Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження, який затягнувся ще на тиждень. Так, артистка вирушила рекламувати заміський банний комплекс, жахаючи величезною кількістю оголених фото. Анастасія похвалилася тим, як жорстко її попарили два Івана.

"Ви знаєте, я парюся дуже жорстко, тому що з 13 років і баня і крижана купіль стали головним відновленням моїх сил і енергії. У лазнях по всій Росії мене називають «гроза банщиків»🙈 Сьогодні в Воронове я приїхала не дарма. Два Івани не тільки володіють мистецтвом ширяння, але і роблять спортивний масаж, оскільки самі спортсмени.👍🏼 Та сама піч і методи паріння та подачі пари мене захопили.👍🏼 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери підняли балерину на сміх: "А чоловік Ваш дозволяє бути голою при чужих чоловіках??? Ну і звичаї☹️☹️☹️", "
Настя, а що, Малік без допомоги двох Іванів вже не справляється? 🤣🤣🤣", "Уявляю як два Івана тебе попарили!!! Аж ноги в шпагаті розвести вже не можеш! Це точно ти написала гроза всіх лазень а не балетних сцен.....!", "Напевно хотіла написати не "парюсь", а "жарюсь" 😂".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.