Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка прокотилася на велосипеді і зізналася, що тут можна запросто врізатися в пальму. Шанувальники ж порівняли Лесю зі скандальною балериною Анастасією Волочковою, яка теж нещодавно відпочивала на Мальдівах і виставила звідти масу фото.

"Ще ніколи катання на звичайному велосипеді не приносило стільки задоволення! Можна з розгону в океан, а можна їхати, дивитись на красу і в’їхати не в стовб, а в пальму! Оце вже екзотика🤪рух на острові лівосторонній, якшо шо😛", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Вже майже Волочкова", "Той момент коли Леся перетворюється в Волочкову🤣🤣🤣", "Волочкова ,дубль 2!🤦‍♀️😂", "Прям Настя Волочкова😁😁😁😁😁", "По першій фотці подумала, що на наступних ти все-таки зробиш шпагат, як у волочкової🤣🤣🤣 тим більше, що на мальдівах теж)))".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.