Кохана віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь розповіла, як вийшла на роботу незабаром після важкої операції на нозі. Дівчина працює на Новому каналі і відома телепередачі "Аферисти в мережах".

У Христини все ще триває реабілітація після операції і не згинається нога, однак її лікарняний закінчився і вона вийшла на роботу. Колеги зворушливо привітали дівчину букетом квітів.

Відповідну публікацію Лебідь зробила на особистій сторінці в Instagram.

"Перший робочий день після лікарняного прекрасний! Спасибі улюбленій команді за "вічне свято" в кабінеті! Сорі, що не прорвалися в лікарню - ви ж в курсі, мене охороняв найнадійніший Rrrrrицарь в світі. Ще раз СПАСИБІ, друзі! Від мене і моєї ноги, що не згинається", - пише Христина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Лицарем Христина, звичайно ж, назвала свого коханого Павла Розенко. Пара вперше з'явилася на світському заході в кінці листопада. З тих пір вона регулярно публікує спільні фотографії в мережі.

Раніше повідомлялося, що втратив за рік 30 кілограмів ваги віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко реально полетів в світ романтики і любові. За чутками, Розенко буквально розтанув від почуттів до відомої телеведучої.

Звичайно, політик розповідає про чарівних дієтах, щось подібне до життя на низькокалорійній їжі і тимчасове сидінні на воді, але ми ж розуміємо, що такі трансформації з людиною може створити тільки справжня любов.

Нагадаємо, наречена Розенко налякала українців зовнішнім виглядом. Коментарі користувачів навряд чи підняли настрій дівчині.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко похвалилася романтичним відпочинком. Мережа обурена відпусткою Крістіни Лебідь з Розенко.

Знай. ua писав, що невеста Розенко показала, як розважається з депутатом. Лебідь і Розенко добре відпочили у Львові.