Нещодавно на кінофестивалі Sundance у США показали чотиригодинний документальний фільм "Залишаючи Неверленд". Головними героями стали колишні хлопчики, "маленькі друзі" покійного співака Майкла Джексона, які поділилися шокуючими подробицями своїх стосунків з артистом, звинувативши його в педофілії.

Варто відзначити, що критики вже назвали стрічку "фільмом жахів". Адже знаменитість постає "м'яким хижаком", монстром, який калічив дитячі життя, пише The Daily Mail.

Майкл Джексон і Уейд Робсон

Відомо, що картина знята за інтерв'ю Уейда Робсона і Джеймса Сейфчака, колишніх маленьких протеже Джексона. Зі страшними деталями вони розповідають, як Джексон дарував хлопчикам коштовності, як вчив ненавидіти їх батьків, і як заміняв фаворитами молодше, коли попередні жертви підростали.

За їх словами, розбещення та зґвалтування тривали з їх 7 до 14 років. На резонансний фільм, який згодом транслюватимуть на каналі HBO, вже відреагували офіційні представники спадщини Майкла Джексона.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

,"Залишаючи Неверленд" - це не документальне кіно, це таблоїдне вбивство Майкла Джексона, за життя, а тепер посмертно. Фільм бере бездоказові звинувачення в тому, що, ймовірно, сталося 20 років тому, і подає як факти", - заявили в Michael jackson's Estate.

Примітно, що творці документалки обмежилися інтерв'ю з імовірними жертвами і їх рідними, не побажавши поспілкуватися з іншими людьми з близького оточення Майкла, які запевнили б, що він ніколи не шкодив дітям.

Майкл Джексон і Джеймс Сейфчак

Крім того, представники знаменитості додали, що самі Робсон і Сейфчак під час судового процесу проти Джексона в 2005 році виступили на його захист і під присягою показали, що він нічого їм не зробив.

Більш того, сім'я Уейда "користувалася добротою, щедрістю і кар'єрною підтримкою" Джексона до самої смерті артиста. А ідея звинуватити його в розбещенні з'явилася у Робсона після того, як йому відмовили в ролі в шоу Cirque du Soleil, присвяченому поп-королю.

Сейфчака і Робсона Michael jackson's Estate називає "клятвопреступниками" і підкреслює, що за життя артиста його невинність була доведена в суді.

Нагадаємо, що фільм "Залишаючи Неверленд" став одним із найбільш очікуваних серед шанувальників поп-короля, але у родичів померлого він не викликає захвату.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні в прокат виходить фільм "Зелена книга". Стрічку визнали кращою комедією року. Українці вже можуть подивитися її в кінотеатрах.

Також портал Знай.uа писав, що донька відомого музиканта Майкла Джексона, 20-річна бісексуалка Періс раптово потрапила до лікарні.