Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує у компанії волохатого улюбленця.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в компанії білого милого песика. Судячи з підпису до фотографії, Каменських сфотографувалася з твариною на вечірці, яка відбулася ще в минулому році. На знімку Настя завзято сміється, щось схоже робить і песик в її руках. Неможливо розглянути, у що зірка одягнена, зате видно, що її волосся розпущене, але поверх нього зав'язана стрічка. На обличчі Насті легкий макіяж і усмішка.

У підписі до фотографії Настя Каменських написала: "Тільки ось черга підійшла до цих приголомшливих фото з вечірки нашої компанії #nice2cuparty грудень 2018". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фани в захваті від милого песика і усміхненої Насті і засипають їх компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Дуже гарна собачка", "Круто", "О, який мілаха. Ось навіть у Насті вистачає часу на собаку", "Фото супер", "Мілашки", "Любов", "Яка краса", "Класна фотка з непідробними емоціями, без кривлянь і фотошопу", "Принадні, дві красуні", "Ви така прекрасна", "Це не Рафчик – Лесі?", "Класне фото!", "Класна собака", "Мила собачка", "Красуні!", "Це живий пес чи іграшка?", "Яка милота. Настуся, звідки таке чудо?", "Потап і Настя?" – пишуть в коментарях до фото Насті Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.