Співачка MARUV, що замінила Tayanna у Нацвідборі на "Евробачення-2019" вирішила з'їздити у Росію з концертами. Артистка аннонсировала виступ в Москві 6 квітня і 12-го в Санкт-Петербурзі.

Про це вона сама повідомила в Instagram.

"Мій перший сольник", - похвалилася українка.

У коментарях шанувальники відзначають, що в першу чергу хотіли б бачити виступ співачки в Україні. До того ж, якщо раптом артистка переможе в Нацвідборі, то замість того, щоб готувати до відстоювання честі країни на "Євробаченні", вона буде репетирувати виступ у агресора.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Пітер, побачимося 12-го квітня! Буде гармата", - пообіцяла Maruv.

Варто відзначити, що таке рішення MARUV не стало сюрпризом. Артистка користується популярністю в Росії, і вже не раз з'являлася на російському ТБ.

MARUV - це творчий псевдонім 26-річної співачки Анни Корсун з Павлограда Дніпропетровської області. У 2016-му Ганна вже випробовувала вдачу в Нацвідборі у складі групи Pringlez. З 2018-го почала сольну кар'єру.

Нагадаємо, вже 22 березня 2019 року в столичному Палаці Спорту відбудеться церемонія нагородження музичної премії YUNA 2019. Організатори премії вже готуються до масштабного дійства і вже оголосили всі премії і номінантів на отримання нагороди.

Раніше Знай.ua повідомляв, організатори конкурсу Євробачення-2019 офіційно опублікували імена ведучих престижного міжнародного пісенного змагання, яке планується провести у травні в Тель-Авіві, Ізраїль, про що стало відомо на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Також Знай.ua писав, білоруська співачка Марина Грегорі, яка хоче поборотися за право виступати на конкурсі "Євробачення 2019", презентувала на своєму YouTube-каналі дуже дивний ролик на пісню I Still Love You. На відео Грегорі ширяє над Мінськом і розповідає, що хоче завоювати батьківщині першу перемогу на європейському пісенному конкурсі.