Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій постала в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в стильному образі. Для фотосесії Ольга Куриленко наділа широкі білі штани та темну блузку з вузликом під грудьми, яка оголяє живіт. Поверх цього актриса накинула халат-накидку шахового принта. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, на обличчі легкий макіяж, а на очах великі жовті окуляри. В цілому фото вийшло дуже світлим і сяючим.

У підписі до фотографії актриса говорить про те, що після вихідних входить в ритм понеділка. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Ольга, ти неймовірна", "Обожнюю тебе", "Найкрасивіша", "Улюблена актриса", "Ти ідеальна", "Скоро знову п'ятниця, Оля", "Дивовижно, дуже красиво, приємно дивитися", "Я навіть не можу знайти підходящу піжаму", "Ух ти, мені це подобається", "Завжди гарно й елегантно", "Щасливого понеділка, щасливого тижня!", "О, моя мрія, ти така красива, Ольга", "О, ти красива в окулярах", "Приголомшливий образ", "Завжди красиво", "Ви така симпатична, Ольга", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ольги Куриленко.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда приміряла незвичайний образ для модного глянцю. Відомо, що це один зі знімків фотосесії актриси для глянцевого журналу Rogue Magazine.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.