Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Ще задовго до народження малюка, молода мама стала ведучою власного шоу "П'ятниця з Регіною", яке дуже швидко набрало популярність. Так, артистка вирішила не зупинятися на досягнутому і подалася в блогери, запустивши власний вебінар.

"Рік тому в цей час я навчалася в #NYFA (нью-йоркська кіноакадемія) на курсі #filmmaking , познайомилося з Марішкою @linguamarina , так надихнулася цим, що почала знімати влог про своє життя. Нічого особливого ... ну, почала знімати влог і що??? Зараз все підряд блогери. Тут я вирішила піти далі і створити власне шоу #ПятницасРегинойна #YOUTUBE 💪🏻💪🏻💪🏻 Скажу чесно, мені було дуууже складно, тк #youtube - це майданчик, що для мене абсолютно недосліджений. Адже Я викладала туди відоси по фану, просто так, але коли побачила, що ця платформа дає прибуток , була шокована 😲🙈 - Моїй мамі прийшов перший чек на 1000$. Мама, звичайно, запитала, звідки гроші, а я непевним голосом відповіла : «З YouTube?!”🙈
Набравшись досвіду , нарешті до мене дійшло , що мій творчий потенціал можна монетизувати не тільки працюючи на телебаченні , але і в інтернеті 🙈", - поділилася новиною Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Регіна, ви така молодчина! Не уявляю, звідки у вас стільки енергії і як вас вистачає на все! 🙈😍💖", "Ой, які дівчинки цукерки", "Регіна, ви розумниця!", "Красуня".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі за допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.