Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати кричуще коротке плаття відомого американського бренду. Так, дівчина приміряла ніжне вбрання, однак насилу умістила величезні груди.

За 16 годин кадр встиг набрати 105 тис. лайків, що порівняно мало для відвертої сторінки Квітко. Фолловери не пройшли повз і почали засипати дівчину компліментами, порівнюючи її з тістечками, зефіром та іншими ніжними солодощами. Були і ті, хто задався питанням, чи зручно ходити в таких маленьких вбраннях по вулиці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.