Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з чоловіком - Себастьяном Беаром-МакКлардом. Так, парочка позувала в яскравих пуховиках популярного українського бренду Ienki Ienki, які стали справжнім хітом серед зіркових модників.

"Ну надто тепло", - поділилася емоціями Ратаковскі. За три дні кадр встиг набрати майже 627 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз і стали захоплюватися закоханими, відзначаючи, як сильно вони підходять один одному. Були і ті, хто помітив, що Емілі дуже личить червоний колір.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.