Літню левицю російської естради звинувачують в корупції. Російські чиновники розсердився на співачку через те, що державна компанія занадто щедро профінансувала її ювілейний концерт.

Інформація газети "Известия" говорить, що державне підприємство "Вертольоти Росії" виділив 40 мільйонів рублів на організацію концерту примадонни. Реакції російських чиновників довго чекати не довелося - на адресу Алли Борисівни посипалися звинувачення в "шахрайських схемах", "відмиванні" бюджетних грошей і можливе "відкат" від Пугачової спонсорам. Про скандал повідомило видання "ФАКТИ".

Один з парламентаріїв РФ заявив, що оцінку подіям повинна дати генпрокуратура.

Голова антикорупційного комітету РФ висловив припущення, що ці 40 мільйонів можуть мати відношення до величезної корупційну схему співачки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До обговорення долучився також співак і музикант Юрій Лоза. На його думку ті, хто «виловив» для примадонни таку суму, швидше за все чекають, що частина її співачка поверне їм, тільки не в якості здачі в держбюджет, а в кишеню чиновникам і спонсорам.

Музичний критик Сергій Сосєдов обурився вартістю квитків на ювілейний концерт Пугачової, і додав, що

, І це не

повинні спонсорувати примадонну, а навпаки.

Тим часом, квитки на ювілейний концерт співачки розкупили в день старту продажів.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав:

Російський шоумен Максим Галкін розмістив в мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі і дочкою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram. "У тата з мамою вечірній вихід", - підписав повідомлення Галкін.

Ще раніше "Знай.ua" писав, що Пугачова завдала удар коханці Галкіна: у цих ніжок немає конкуренток.

Також "Знай.ua" писав, про те, як Галкін перелякав фанатів депресивним знімком.