Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила заспівати дуетом з Микитою Джигурдою, однак записом пісні скандальна парочка не обмежилася. Так, артисти плавно перейшли в спальню Анастасії, а сама балерина почала інтригувати романом.

"Репетируємо з Микитою @instadzhigurda вдома. А скоро все таємне стане явним... От і ви здивуєтеся.. А дует пісні-це ягідки...", - похвалилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Волочкова йди вже спати!!! Стара ти заклопотана вішалка. Туши фари!", "Усіх поспіль у свою спальню тягне. Прастіпома!", "А як же коханий дозволив Джигурді залізти до тебе на ліжко. Так в тебе немає нікого. Мрій тільки!", "Вимагаю Джигурду в шпагаті!!!", "На ліжку репетирують???😂😂😂😂😂".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.