Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість з сестрами Хлої і Кортні вкотре відвідали світський захід, позуючи в незвичайних вбраннях. Так, Кім одягла прозорий топ і довгу прозору спідницю, засвітивши пишні груди і підкресливши талію.

"💋💕", - лаконічно підписала Кардашьян. Фолловери не пройшли повз і за 15 годин кадр зібрав 1,4 млн. лайків. Багато хто почали розхвалювати світську левицю за те, як добре вона схудла. Були і ті, хто висміяв сестричок на другому фото, адже у них абсолютно загублений погляд і вони ніби розходяться в різні сторони, А Хлої нагадала шанувальникам кремезного чоловіка.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.