Легендарна супермодель Наомі Кемпбелл сходила на побачення з юним екс-учасником популярного бойc-бенду One Direction Ліамом Пейном. Про це передає Clutch.

Про це повідомляють британські журналісти видання Daily Mail, яке оприлюднило фотографії пари.

Імовірно, зірки відвідали концерт нігерійського співака, автора пісень і продюсера Davido Adeleke на лондонській арені О2. Наомі спробувала сховатися за великими окулярами і простим вбранням, але відвідувачі заходу все одно підловили її.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як стверджують журналісти, Наомі Кемпбелл і Ліам Пейн познайомилися у соцмережах. По всій видимості, між ними, незважаючи на величезну різницю у віці, проскочила іскра, і вони вирішили перейти на новий рівень спілкування. Поки що невідомо, наскільки серйозні у них стосунки.

Нагадаємо, колишній учасник бойс-бенду One Direction Ліам Пейн знову став вільним після того, як розлучився з британською артисткою Шеріл Коул.

Про таке гірке вирішенні пара оголосила в соціальних мережах, а саме на своїх акаунтах в Instagram. У пари залишився спільний син, Беар.

"Нам сумно оголошувати, але тепер ми підемо різними шляхами. Це було важке рішення. Ми як і раніше любимо один одного, а Беар – це весь наш світ. Ми просимо поважати наше приватне життя і наше рішення", – йдеться у заяві Ліама і Шеріл.

Колишні закохані познайомилася ще в 2010 році на шоу "X-фактор", де Ліам і його майбутні колеги по гурту One Direction були учасниками, а Шеріл – суддею проекту. Свої стосунки Ліам і Шеріл підтвердили в лютому 2017 року і відразу в березні у них народився син Беар.

Перші чутки про проблеми в сім'ї співаків з'явилися ще в лютому 2018-го, але пара відразу спростувала їх, з'явившись разом на червоній доріжці премії Brit Awards. Вже в березні пара вирушила в спільну відпустку, але після подорожі, схоже, вирішила все ж розлучитися, тим самим дати один одному нові шляхи для самореалізації.

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл вразила фанатів відвертим вбранням.

Раніше Знай.uа повідомляв, Наомі Кемпбелл відрізала своє знамените волосся.

Також Знай.uа писав, Наомі Кемпбелл засліпила шанувальників ідеальними формами в бікіні.