Реп виконавиця Alyona Alyona (Олена Савраненко) презентувала свій п’ятий сингл, який отримав назву "Обіцянки".

Українська реперка Alyona Alyona, яку обманом заманили на форум Президента України Петра Порошенка, випустила новий трек.

Alyona Alyona поділилась піснею під назвою "Обіцянки" у Facebook і підпиала пост: "Мiй останній коментар". Аудіоролик вона виклала в YouTube.

Остросоциальний трек став п'ятим синглом співачки. У пісні реперка говорить про порожні обіцянки політиків і вимагає змін в суспільстві.

"Слово за словом я чую пусті Обіцянки. Я бачу порожню повітрям Наповнення склянку. Я Вимагаю змін, б'ю на сполох, б'ю на тривогу. Людей не цікавить диво, люди чекають лишь діалогу", - звучить у треку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Синглу передував невеликий політичний скандал, пов’язаний з Alyona Alyona. Вона була присутня на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", на якому президент Петро Порошенко оголосив про намір балотуватись на виборах цього року.

Після того, як фото з нею облетіло мережу, реперка заявила, що потрапила на форум випадково. Дівчина зазначила, що її запрошували зовсім на інший захід, про це Олена написала на своїй сторінці в Facebook. Вона пояснила, що на захід її запросив голову Баришівської районної адміністрації, щоб знайти мецената для дитсадка, де вона працювала.

Мережа почала бурхливо обговорювати інцидент. Пізніше реперша Alyona Alyona обмежила доступ до посту в Facebook з поясненням своєї присутності на форумі.

Нагадаємо, співачка Alyona Alyona заявила, що її обманом заманили на форум Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, на Новий рік реперка Alyona Alyona зчепилася у реп-баттлі з Іваном Дорном.

Також Знай.ua писав, українська співачка Alyona Alyona випустила новий реп-маніфест