Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото і зробила заяву.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Але найбільше уваги привернула заява співачки про продовження її туру "Діва". На фото видно лише обличчя артистки і рожеве хутро, в яке вона закутана. У підписі до фотографії Ані Лорак повідомила, що продовжить тур по російських містах, який був припинений на період новорічних свят.

"Ми вирушаємо у тур #шоуДива 5 лютого! А ви хочете нові листівки, сувеніри з @anilorak.shop?", - написала співачка у підписі до фотографії. Варто відзначити, що на сторінці Лорак також з'явився відеоанонс, в якому є дати і міста, в яких пройдуть концерти співачки. Як відомо, восени Ані Лорак вже об'їздила частину російських міст зі своїм шоу. Тепер, вже після свят, Лорак продовжить тур.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати засипають Лорак компліментами, але є і ті, кому фото не припало до смаку. А деякі розповідають, як чекають її концертів. Треба сказати, що дехто також чекає концертів Лорак в Україні, але про це вона ніколи не говорила.

"Талановита дівчинка і харизматична", "Краса врятує світ! Божественна й талановита, прекрасний вокал і стиль життя! По істині є за що любити і хвалити! Всіх благ Вам", "Красуня", "Яка ви мила. Звичайно хочемо! Вдалого туру", "Яка гарна, як янголятко. "Чарівна і неймовірно красива", "Чарівна леді", "Коли в Україну?", "Яка гарна!", - пишуть в коментарях до фото Лорак.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.