Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірним подарунком, який зробив їй чоловік Влад Топалов. Так, артисти політали на вертольоті, а Регіна виставила знімок, де трепетно дивиться на коханого.

"Чоловік Покатав мене на вертольоті 🥰) Літали коли-небудь? ", - поділилася радістю Тодоренко. Фанати залишилися в захваті: "Ви така класна пара 👍", "Регіна, красуня, як ти з любов'ю дивишся на Влада) ви класні))", "Яка ви красива🔥Здоров'я і щастя вашій дитині👏 І вам довгої і чистої любові😍😍", "Ой яка-ж, ви гарна пара 😍😍😍 будьте щасливі ❤️", "Який чоловік молодець👍😃".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.