Протягом усього свого тривалого процесу розлучення колишня зоряна пара все рідше з'являється на публіці, не потрапляючи в об'єктив фотографів.

Проте, вони все ж змушені зустрічатися, наприклад, в суді, щоб узгодити питання опіки над дітьми. В одній з таких зустрічей папараці сфотографували Бреда Пітта і Анджеліну Джолі.

В цей раз їх помітили в офісі Бреда. І судячи з опублікованих знімків, виглядають вони засмученими. Скоріше всього, вони знову намагалися з'ясовувати стосунки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Наближені Дженніфер Еністон спалили почуття актриси до Бреду Пітту

13 років тому Дженніфер Еністон, яка зіграла одну з головних ролей у відомому американському телесеріалі "Друзі", розлучилася зі своїм чоловіком, всесвітньо відомим актором і секс-символом Голлівуду Бредом Пітом. Здавалося б, за такий довгий час палкий інтерес фанатів колишньої зіркової пари мав згаснути, однак, немає. Інсайдери досі спостерігають за особистим життям акторів, намагаючись виловити найдрібніші подробиці їх переживань, симпатій і ревнощів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Бред Пітт закрутив роман з Шарліз Терон, але не зміг приховати дещо

Нещодавно світ шоу-бізнесу потрясла новина про те, що Бред Пітт, який так довго і зі скандалами розлучається з Анджеліною Джолі, закрутив новий роман. І не ким небудь, а з самої Шарліз Терон.
В ЗМІ з'являються все нові і нові "докази" їх відносин, а також, паралельно з цим, і спростування - мовляв, такого бути не може і вони бачилися лише раз у житті.
У той же час самі зірки поки не дають ніяких коментарів з цього приводу - не спростовують, але і не визнаються.

Також Знай.ua" писав про те, що Після скандального розлучення гаряча матуся Джолі повертається в кіно

Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі після невеликої перерви знову повертається на великий екран. Відомо, що актриса готується до нової ролі. Нагадаємо, що до цього Джолі зникла зі світу кіно на півроку.