Емілія Кларк – відома британська актриса театру, кіно і телебачення. Найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргарієн в телесеріалі "Гра престолів". Дівчина активний користувач соцмереж, зокрема, Instagram, де ділитися з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. Емілія також славиться своїм відмінним почуттям гумору, веселим характером, що відмінно видно за її постами у мережі.

Так, в цей раз знаменита актриса опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому позує в компанії своїх друзів. Судячи з фото, дія відбувається десь в барі, мабуть, зірка відвідала або влаштувала вечірку. Видно, що актриса і її друзі чудово повеселилися, вони тримають в руках келихи з мартіні і весело сміються. Емілія Кларк зробила це селфі сама, на ній тепла шуба з леопардовим принтом, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Треба сказати, що це не перше фото на сторінці актриси. Де вона позує з алкоголем. Нещодавно Кларк опублікувала знімок в оточенні друзів, які разом з нею п'ють шампанське. Шанувальників турбують такі знімки з алкоголем, вони переживають за Емілію та її здоров'я. Хоча деякі все ж пишуть зірці компліменти в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ви досконалість", "Іди пий, або йди додому", "Виглядає кумедно!", "Люблю карамельний колір вашого волосся!", "Люблю ці окуляри!", "Ось чому останнім часом ми мало що бачили про вас – ви багато веселилися", "Ці окуляри солодкі", "Тепер це модний келих для мартіні!", "Я навіть не люблю мартіні, але я завжди хотів зробити це", "Мартіні і веселощі!", "Той момент, коли ти бачиш мати драконів у відпустці", "Сподіваюся, ти прекрасно проводиш час", "Моя королева", "Дивовижна актриса", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" спотворила себе до невпізнання.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Мати Драконів" застукали з новим бойфрендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що ексклюзивні подробиці фіналу "Гри престолів" злили в мережу.