Ювілейний концерт російської співачки Алли Пугачової може обернутися грандіозним скандалом. Як повідомляють російські ЗМІ, компанія "Вертольоти Росії", що належить державній корпорації "Ростех", виділила на організацію концерту в Кремлівському палаці 40 мільйонів рублів.

У компанії повідомили, що таким чином вони збираються зробити рекламу і просунути свій бренд. Вони підкреслили, що дуже раді стати спонсорами концерту великої співачки. А ось прості росіяни не оцінили того, що захід Пугачової доведеться оплачувати, по суті, з їхніх кишень.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

У мережі на Примадонну вилився багато критики, в якій особливо відзначилася блогер Олена Міро, яка назвала все, що відбувається "бенкетом під час чуми". Міро пише, що обурена тим, що оборонне підприємство виділяє звичайній співачці Пугачовій космічну суму. Адже, варто погодитися, росіяни живуть не так розкішно, щоб виділяти гроші на концерти з бюджету.

Блогер зазначила, що в той час, як у злиденній Росії доводиться постійно збирати гроші на лікування дітей і пенсіонерів, спонсори воліють витрачати гроші на Пугачову. Адже, як повідомляє Міро, за 40 мільйонів можна вилікувати сорок важко хворих дітей.

Максим Галкін , Алла Пугачова
Максим Галкін , Алла Пугачова

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олена впевнена, що на заході такий концерт вже б бойкотували і влаштовували проти його проведення мітинги.

Раніше повідомлялося, що російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллой Пугачовою, сином Гаррі і донькою Лізою. Знімок опубліковано на сторінці гумориста в Instagram.

"У тата з мамою вечірній вихід", - підписав повідомлення Галкін.

Під повідомленням з'явилося безліч здивованих коментарів через неприродно молодий вигляд Примадонни: чи то захопилася фотошопом, чи то зробила чергову пластичну операцію.

"Пугачову вже не впізнати", "Алла Борисівна вже молодша від Галкіна", "Смішно, а дітки чарівні", "Аллочка, підкажіть, де Ви берете еліксир молодості?" - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Пугачова завдала удару коханці Галкіна.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пугачова вбила радикально новою зовнішністю.

Також Знай.uа писав, Пугачова знайшла еліксир молодості, тепер боятися зради треба Галкіну.