Барбара Стрейзанд відповіла на отриманий в юності лист від актора Річарда Гранта.

Про це повідомляє "Медіаняня".

Актор Річард Грант з юних років - великий шанувальник Барбари Стрейзанд .

У своєму Twitter актор опублікував фотографію на фоні будинку Барбари і копію листа, який написав їй у 14 років. Відповідь він тоді так і не отримав.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Хотів би запропонувати вам двотижневу або більш тривалу відпустку в нашому домі: він красивий, з басейном і прекрасним видом на долину Изульвини», - написав він тоді.

І ось через 47 років Барбара Стрейзанд відповіла Річарду, який давно вже не хлопчик з Африки, а претендент на «Оскар».

«Дорогий Річарду, який чудовий лист ви написали для мене, коли вам було 14! І дивіться, який ви зараз! Ви просто приголомшливо зіграли в останньому фільмі з Мелісою, прийміть мої вітання і любов. Барбара».

Річард дізнався про відповідь улюбленої актриси від дочки і був зворушений до сліз.

«Мій приятель сфотографував мене, коли дочка прочитала відповідь Барбари Стрейзанд на лист 47-річної давності. Проступили зморшки, і я намагався впоратися з емоціями. Просто диво з моїм «листом в пляшці».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голлівудські актриси Марго Роббі і Ніколь Кідман знаходяться на стадії переговорів з приводу їх участі в новому фільмі. Відомо, що вони будуть виконувати ролі ведучих новин. Сама ж стрічка буде про сексуальні домагання.

Як повідомляв портал "Знай.uа", австралийская актриса і кінопродюсер Марго Роббі поділилася в своєму Instagram-акаунті першим кадром з майбутнього фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

На фотографії Марго зображена в образі актриси і моделі Шерон Тейт. Раніше автори фільму показували кадри з Бредом Піттом і Леонардо Ді Капріо, які виконують головні ролі.

"Знай.uа" писав, що Джаред Лето вже приміряв на себе два роки тому образ Джокера у фільмі "Загін самогубців" (Suicide Squad). У даний момент актор знову готується до появи перед камерою в ролі божевільного лиходія з зеленими волоссям.