Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на яких позує в компанії старшої дочки Єви. Схоже, Лобода вирішила долучати дитину до свого яскравого публічного життя, до тусовок, епатажу та яскравих образів. На знімках, які з'явилися в записі зірки, вона постала в стильному образі, як і її дочка. Лобода одягла чорний шкіряний костюм, чорний блискучий піджак і чорні босоніжки. На її голові величезний капелюх, на очах темні окуляри, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

У щось схоже одягнена і Єва. На ній чорні штани з блискучими смужками з боків, чорна шкіряна курточка і чорні черевики. Як і в матері, на голові дівчинки величезний чорний капелюх, а її довге волосся розпущене і спадає на плечі. Кілька фотографій Світлани з дочкою були зроблені десь в гримерці, ще кілька – в якомусь коридорі, а ще на одному фото Лобода з мікрофоном у руках позує сама в залі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В підписи до фотографій Світлана Лобода написала: "Обожнюю цю маленьку дівчинку. Adore this little girl #myEva". Фолловери почали активно обговорювати нові фотографії Лободи. Багатьом її знімки сподобалися, і вони засипають зірку компліментами. Деякі вважають, що Єва дуже схожа на маму. Одним словом, шанувальники в захваті і від зіркової мами, і від її доньки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.