Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Мабуть, фотографія була зроблена в телевізійній студії під час зйомок шоу "Дивні люди". На знімку Полякова постала на огляд публіки в коротенькій чорній сукні з відкритими плечима. Але найбільше уваги привертають блискучі ботфорти на шпильці, які Оля одягла на довжелезні ноги.

Оля сидить у кріслі в елегантній позі, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене в елегантній укладці. У вухах співачки масивні сріблясті сережки з каменями, які торкаються ключиць. У підписі до фотографії зірка написала: "Продовжуємо! А шо ви, альбом скачали? #королеваночи". Шанувальники не пройшли повз і активно обговорюють довгі ноги епатажної знаменитості та її ботфорти. А деякі запитують, коли чекати на нове шоу в ефірі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Звичайно! Богиня", "Фатальна жінка", "Все скачав, слухаю без перерви", "Ви неймовірна", "Королева", "Так, скачала, слухаю з задоволенням! Спасибі вам за прекрасні пісні!", "Звичайно, вже скачала, дуже круті і шалено красиві хіти. Оля, молодчинка", "Шикарна", "Ти дуже красива!", "Звичайно! Я так довго його чекала!", "Цю передачу потрібно було назвати "Дивовижна Оля", "Ну красуня століття", "Чудова!", "Оля, ваша пісня "Королева ночі" вже стала народним надбанням для клубів і караоке-барів", - пишуть в коментарях до фото Полякової.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.