Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в компанії своєї безголовой підтанцьовки. Швидше за все це фото було зроблено під час концертів Лободи у Москві, які пройшли в двадцятих числах січня. На знімку вона з'явилася у відвертому сценічному костюмі, а поруч з нею стоять безголові фігури, яких глядачі бачили в її шоу.

Лобода стоїть з мікрофоном в руках у довгій сукні з глибоким декольте і пікантним вирізом на нозі. Її волосся розвівається, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Світлана Лобода анонсувала свій концерт у російському Санкт-Петербурзі. "Завтра САНКТ-ПЕТЕРБУРГ #ледовыйдворец #SUPERSTARSHOW", - написала співачка. Фолловери почали активно обговорювати нові фотографії Лободи. Багатьом її знімки, що сподобалися, і вони засипають зірку компліментами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Круто зловив момент фотограф", "Шикарна", "Несподівано! І, як завжди, красиво і сексуально!", "Приголомшлива жінка!", "Сексі", "Вже легенда", "Фантастичне фото", "Ти дуже гарна", "Дуже сильно чекаю", "Така крута. Вогонь", "Круте фото", "Як страшно – без голів!", "Я танцюю навіть волоссям", "Вдалого виступу Лобода! Шкода, що мені не вийшло потрапити на концерт!", - пишуть в коментарях до фото Світлани Лободи.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.