Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відвідав модну тусовку і показав фотографії, зроблені там.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія виклав знімки, зроблені на одному з показів українського Тижня моди. Холостяк засвітився в компанії різних жінок, серед яких молоденька співачка – підопічна Потапа – Мішель Андраде. Як відомо, раніше Іраклі і Мішель приписували романтичні стосунки, і цим милим фото грузинський холостяк тільки підлив масла у вогонь.

Зазначимо, що на світський захід Макацарія надів стильний темно-сірий костюм і чорну водолазку. Тим часом Мішель Андраде прийшла на показ в ліловому шкіряному костюмчику з білою футболкою. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і трохи збентеження. Іраклі Макацарія ніжно обіймає молоденьку співачку болівійського походження, яка вже прославилася в Україні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до фотографії Іраклі Макацарія написав: "У Києві розпочався @ukrainianfashionweek_official і сьогодні я був на показі дизайнера @frolovheart, який завжди відрізняється унікальними шоу і нестандартними колекціями. Дуже приємно спостерігати, як росте індустрія моди в Україні і з кожним роком з'являється все більше молодих талановитих дизайнерів. Було радісно побачити стільки друзів і зануритися в цю атмосферу. Всім дизайнерам удачі в майбутніх показах і дякую організаторам за таку круту роботу".

Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Варто зауважити, що деякі дівчата-підписниці приревнували зоряного холостяка до Мішель.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.