Микита Пресняков, який є онуком Алли Пугачової, просить гроші у своїх фанатів. Повідомлення про допомогу він опублікував у своєму Instagram.

У своїй публікації Микита каже, що йому потрібні гроші, щоб зняти кліп на новий трек з назвою "To Stay", виконавцями якої є група MULTIVERSE.

Відзначається, що сам онук Примадонни є учасником даного колективу.

"Дочитай до кінця по-братськи! У кожного з вас з'явився унікальний шанс стати співпродюсером нашої пісні «To Stay» і одержати % прибутку від нашої музики! Ми потрапили в чарт американського лейблу-платформи Younk і беремо участь в Хіт Фандинге! Його мета – зібрати мінімальну кількість вкладень, яких вистачить на запис релізу і відео в Лос-Анджелесі", - свідчить повідомлення онука Примадонни.

Він упевнений, що якщо фанати зможуть об'єднатися з музикантами і зберуть потрібну суму, то пісня буде здатна «заявити про собі в усьому світі».

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Підтримайте наш трек, і ми обіцяємо, що ми викладемося по максимуму! Така можливість буває рідко, і ми готові випробувати удачу", - додає Микита.

Нагадаємо, Пугачова відібрала 40 мільйонів на свій концерт у хворих дітей

Ювілейний концерт російської співачки Алли Пугачової може обернутися грандіозним скандалом. Як повідомляють російські ЗМІ, компанія "Вертольоти Росії", що належить державній корпорації "Ростех", виділила на організацію концерту в Кремлівському палаці 40 мільйонів рублів.

У компанії повідомили, що таким чином вони збираються зробити рекламу і просунути свій бренд. Вони підкреслили, що дуже раді стати спонсорами концерту великої співачки. А ось прості росіяни не оцінили того, що захід Пугачової доведеться оплачувати, по суті, з їх кишень.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пугачова пішла на страшні жертви заради Галкіна

Російський шоумен Максим Галкін розмістив в мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі і дочкою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

Також Знай.ua" писав про те, що У Пугачової був роман з Кузьміним: сплив секретний документ