Російський виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, пішов з життя. Про це повідомив в Facebook його батько продюсер Олександр Толмацький.

«Кирила більше немає», — написав він. Офіційно причина смерті музиканта не називається. Концертний директор виконавця Павло Беленец повідомив, що у Толмацкого зупинилося серце після концерту в Іжевську.

КИРИЛЛА БОЛЬШЕ НЕТ....

Geplaatst door Alexander Tolmatskiy op Zaterdag 2 februari 2019

Про смерть Децла також повідомляється на його офіційній сторінці ВКонтакте.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кирило Толмацький — колишній учасник колективу «Bad B. Альянс». У його дискографії вісім студійних альбомів. Децл виконав такі хіти, як «Вечірка», «Сльози», «Лист» і «Для тебе». Він закінчив московську Британську міжнародну школу, навчався у Швейцарії. Свій дебютний трек «П'ятниця» репер записав з допомогою батька, музичного продюсера Олександра Яковича, який продюсував Децла надалі.

Помер Децл Олексій Толмацький

«Сьогодні вночі він виступав в Іжевську. Після виступу пішов у гримерку, через кілька хвилин йому стало погано. Попередня інформація – у нього сталася зупинка серця, і він помер», — розповів концертний директор репера Павло Беленец.

Про смерть Децла також повідомляється на його офіційній сторінці ВКонтакте.

Кирило Толмацький- таке справжнє ім'я виконавця та музиканта, з'явився на світ у Москві в липні 1983 року. Вирішальний вплив на долю хлопця справила діяльність батька. Олександр Толмацький - відомий продюсер. Кирило належав до «золотої молоді» Москви. Він закінчив у столиці престижну «British International School» і відправився продовжувати освіту в Швейцарії.

Нагадаємо, портал Знай.uа повідомляв про смерть зірки радянської естради, пісні якого “зачіпали за живе” мільйонb людей.

"Народний артист Росії і Татарстану Ільхам Шакіров помер сьогодні. Це велика втрата для татарської культури", – розповіли представники прес-служби президента Татарстану Лаззат Хайдаров.

В повідомленні додають, що Шакіров було "опорою нації".