Російський реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Про це повідомляє Знай.ua з посиланням на російські ЗМІ, які цитують концертного директора музиканта Павла Беленца.

За його словами, Децл виступав в Іжевську. Після концерту він пішов в гримерку, а через кілька хвилин йому стало погано. «Попередня інформація - у нього сталася зупинка серця, і він помер», - сказав Беленець.

Агентству міських новин «Москва» він повідомив, що точні відомості будуть опубліковані після експертизи. Інформація про дату і місце похорону також з'явився в соціальних мережах.

Раніше про смерть артиста повідомив його батько Олександр Толмацький.

КИРИЛЛА БОЛЬШЕ НЕТ....

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Alexander Tolmatskiy op Zaterdag 2 februari 2019

Кирило Толмацький - колишній учасник колективу «Bad B. Альянс». У його дискографії вісім студійних альбомів. Децл виконав такі хіти, як «Вечірка», «Сльози», «Лист» і «Для тебе». Він закінчив московську Британську міжнародну школу, навчався в Швейцарії.

Свій дебютний трек «П'ятниця» репер записав за допомогою батька, музичного продюсера Олександра Яковича, який продюсував Децла надалі.

Кирило Толмацький - таке справжнє ім'я виконавця та музиканта, з'явився на світ у Москві в липні 1983 року. Вирішальний вплив на долю хлопця справила діяльність батька. Олександр Толмацький - відомий продюсер. Кирило належав до «золотої молоді» Москви. Він закінчив у столиці престижну «British International School» і відправився продовжувати освіту в Швейцарії.

Саме там Толмацький-молодший познайомився з новим для нього напрямком в музиці - репом. Цю своєрідну музику добу безперервно слухав сусід по студентській кімнаті Кирила, який опинився сином президента Замбії. Спочатку майбутній зірці російського репу ця музика здавалася справжньою какофонією звуків. У якийсь момент роздратування досягло піку, і Кирило попросив розселити його з гучним сусідом.

Після повернення в Москву Кирило несподівано зрозумів, що йому дуже не вистачає так обридлої в Швейцарії музики. Він вирішив спробувати відтворити її самостійно.

Децл Олексій Толмацький

Толмацький-молодший зробив дреди і навчився танцювати брейк-данс. У школі брейк-дансу юнак також познайомився з іншим знаменитим в майбутньому репером Тіматі, але міцної дружби між музикантами так і не склалося. Незабаром за підтримки батька син записав свою першу Реперські композицію «П'ятниця», з якою дебютував на молодіжному фестивалі «Adidas Street Ball Challenge». Багатотисячний натовп тепло прийняла незвичайного і яскравого виконавця.

У 1999 році особа Децла - такий творчий псевдонім був придуманий хлопцем - з'явилося на обкладинці видання «Птюч». З цього моменту навколо імені музиканта почалася справжня істерія. Одних він і його творчість шалено дратували. Інші виявилися справжніми фанатами Децла. І таких виявилася ціла армія.

Помер Децл Олексій Толмацький

Децл з'являвся на екрані телевізорів все частіше. Його слава росла стрімко. У 2000 році вийшов його дебютний альбом «Хто? ти ». Співак отримав за нього першу престижну премію «Record 2000» і був названий кращим дебютантом року. На його композиції «Вечірка», «Сльози» ( «Мої сльози, моя печаль»), «Кров моя, кров» були записані кліпи. Пісні стали хітами і потрапили в ротації.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua зірка "Польоту над гніздом зукушкі" померла в страшних муках.

У США на 73-му році життя померла актриса кубинського походження Луїза Моріц, відома за фільмом "Політ над гніздом зозулі". Представник артистки Едвард Лоццо повідомив, що життя зірки обірвалося в одному з хоспісів Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія. Відмовило серце.

Луїза Моріц

Також Знай.ua писав, що померла культова радянська актриса: на цих фільмах виросло не одне покоління.

У Москві померла відома актриса Валентина Березуцька. її ще називали "королевою епізодів". Радянську актрису знайшли мертвою в її квартирі.

Валентина Березуцька