Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим відео, на якому постала на казковому відпочинку.

Так, на відео, яке з'явилося в записі Віри Брежнєвої, вона постала на мальдівському пляжі в цікавому образі. Артистка вибралась у відпустку разом з подругою і вже викладала фотографії з нею, але в цей раз вирішила показати тільки себе. На відео, яке з'явилися в записі співачки, вона позує на мальдівському пляжі топлес. Артистка відображена під час прогулянки по пляжу зі спини, але вона раз у раз оглядається. На ній тільки коротенька рожева спідничка з довгим шлейфом, який майорить на вітрі, і більше нагадує хвіст.

У підписі до фотографії Віра Брежнєва написала: "Озираючись назад". Варто відзначити, що 3 лютого артистка святкує свій 37-й день народження. Мабуть, підпис до цього відео і саме відео пов'язано саме з її святом. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нове фото артистки. Фолловери засипають її "лайками" і пишуть багато компліментів в коментарях, а також вітають з Днем народження.

"З днем народження!", "Шикарна жінка!", "З Днем народження, красива, талановита, розумна, Віра!", "Ви надзвичайно світла і позитивна людина. Підписана на Вас, щоб заряджатися радістю", "І навіть ручками не помахала підписникам", "З Днем Народження! Нехай ніхто і ніщо не затьмарює ваше життя!", "Красуня", "Яка краса", "Божественно красиво, Віра, ви ангел!", - пишуть в коментарях до відео.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.