Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує на показі в рамках українського Тижня моди.

На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона постала на огляд публіки в яскравому образі. Для виходу в світ артистка наділа вишукане коралове плаття середньої довжини на широких бретелях. Треба сказати, що цей наряд має досить пікантне декольте, яке підкреслює витончені груди артистки. На одне плече Джамала накинула джинсову курточку. Волосся співачки випрямлене і розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж і легка посмішка.

У підписі до фотографії Джамала повідомила, що відвідала український Тиждень моди. Доброго ранку! #UFW Day 2. @alexdanifotografo @lake_studio @flow_thelabel #ukrainianfashionweek". Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки і засипають її компліментами в коментарях.

"Неймовірна!", "Чекаємо фотозвіт", "Чудово", "Просто чудова, Джамала", "Добрий ранок! Ви неймовірна. Гарного Вам дня!", "Така крута", "Бездоганно виглядаєте!", "Вау, що не образ – бомба", "Боже, Джамала, дякую за таку прекрасну пісню Solo. Нарешті щось нове з'явилося в моєму плейлисті", "Яка красуня!", "Доброго дня", "Дуже красива", "Грація", "Джамала, вам так личать теплі відтінки. Така свіженька відразу", "Красуня, весна близько", - пишуть захоплені фанати.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.