Українська співачка Христина Соловій розповіла про свою дитячу мрію. З дитинства вона мріяла написати музику до фільму.

Відверте зізнання підопічна Святослава Вакарчука зробила у програмі "Світське життя".

"Я тоді ходила до школи і пам’ятаю, що бабця мене присадила на цей серіал. Пам'ятаю, що тоді я вирішила, що колись, що би зі мною не сталося, куди би доля не занесла, я все-таки напишу музику для кіно. І це сталось", - поділилася співачка.

Так Христина Соловій стала виконавицею саунтреку до фільму "Крути 1918". Нещодавано вона зачарувала українців новим ліричним синглом під назвою "Стежечка". Пісня стала офіційним саундтреком до історичного фільму, прем'єра якого відбудеться 7 лютого.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нову пісню "Стежечка" Христина Соловій вирішила представити 22 січня, в День соборності України. Автором тексту став український письменник Іван Франко, який у 1986 році випустив вірш "Отсе тая стежечка" у збірнику "Зів'яле листя". Проникливі слова поезії адаптувала Христина Соловій та віднесла композицію у свій авторський альбом "Любий друг".

Також співачка не відкидає можливості взяти участь у кіно як акторка.

"Мені пропонували участь у фільмі "Шляхетні волоцюги". І я відмовилась через те, що на той момент для мене був важливий альбом і тур", - розповіла Соловій.

На запитання, яку героїню вона хотіла би зіграти у кіно, співачка відповіла: "Я би зіграла яку-небудь психопатку". Також Христина Соловій прокоментувала політичні амбіції свого наставника, лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука: "Я думаю, що він така людина, якій під силу все, навіть президентство. Але це вже його рішення".

Нагадаємо, що українська співачка Христина Соловій скасування концерту у місті Зміїв, на Харківщині, який мав відбутися вчора, 7 липня. Причиною відмови стали організатори заходу.

Як повідомляв "Знай.uа" морок: у Києві спалахнув скандал через відомого мурала

Також "Знай.uа" писав, що в Києві з'явився грандіозний мурал на честь прем'єри фільму: фото.