Легендарна радянська і українська співачка Софія Ротару, яка радує Путіна концертами в Кремлі, таємно вийшла заміж.

Про це розповів відомий російський цирульник і шоумен Сергій Звєрєв, пише портал "Політека".

Сергій Звєрєв
Сергій Звєрєв

Так, стиліст проговорився під час однієї із зустрічей з шанувальниками. Коли мова зайшла про жінок, яким Сергій міг би запропонувати руку і серце, шанувальники стали перераховувати кандидаток – Ірина Аллегрова, Азіза, Софія Ротару. У цей момент у Звєрєва вирвалося висловлювання, яке викрило особисте життя співачки.

"Ротару? Хіба вона вільна? Вона нишком заміжня. Вона ж така розкішна", – заявив Звєрєв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Софія Ротару
Софія Ротару

Варто нагадати, що 17-річна онука легендарної української співачки Софії Ротару поділилася зі своїми шанувальниками фотографіями з незвичайної фотосесії. Багато її дописників зазначили, що перейнялися святковою та зимовою атмосферою. Яскраві знімки Соня Євдокименко опублікувала у своєму Instagram-профілі.

Внучка Софії Ротару постала перед багатотисячною аудиторією в білосніжному образі снігуроньки. Вона позувала біля високих ялинок, покритих пухнастим снігом, у білій об'ємній шубі, а на її руках сиділа маленька собака.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на свій вік, Софія досі виглядає також чудово і чарівно, як і на початку своєї кар'єри. Успіх співачка одержала не тільки завдяки своєму таланту, але і неймовірній праці та харизмі. І все ж, і в неї були свої трагічні моменти в житті. Повне ім'я Софія Михайлівна Ротару. Національність у Софії – українка, але є молдавське коріння. Співачка з'явилася на світ у селі Маршинці, воно знаходиться у Чернівецькій області. На той момент Україна ще була Українською РСР.

Нагадаємо, Настя Каменських - зіркове досьє, італійське весілля та відверті фотосесії.

Як повідомляв Знай.uа Софія Ротару і групове згвалтування: жахлива історія, в яку важко повірити.

Знай.uа писав, неживе тіло сина Талькова витягла з машини поліція: хто відповість за злочин.