Відома російська блогерка та телеведуча Анастасія Івлєєва і реп-виконавець Элджей стали найбільш обговорюваною парою 2018 року. Нині ж кажуть, що закохані більше не разом, а Івлеєва закрутила новий роман.

Чутки про роман телеведучої і Элджей ходили протягом довгого часу, але свої відносини закохані підтвердили лише в червні минулого року. Так вони опублікували спільне фото в соціальних мережах. Однак останнє їх спільне фото з'явилося в мережі останній раз в кінці 2018 року.

Шанувальникам зірок, судячи з усього, так і не вдасться дізнатися, подробиць роману музиканта і блогерги. Вже давно ходять чутки про те, що Івлєєва і Узенюк розлучилися. Більш того, деякі впевнені, що Элджей вже знайшов собі іншу дівчину. Нею стала скандально відома екс-ведуча шоу "Дом-2", а віднедавна й співачка Ольга Бузова. Поки ця інформація не підтверджена.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Судячи з усього, телеведуча втомилася від епатажного коханця і тепер переключилася на артиста, який є повною протилежністю Элджея. Настя обдаровує знаками уваги артиста-романтика Діму Білана. Напередодні виконавець презентував свій новий кліп на чуттєву композицію "Ти мой океан". Івлеєва у свою чергу розмістила ролик з новою відеороботою артиста на своїй сторінці в Instagram, який налічує майже 11 мільйонів підписників.

При цьому телеведуча дала зрозуміти, що вражена кліпом Білана. Після розставання з Элджеем Настя, схоже, вирішила зав'язати з епатажними хлопцями. Не виключено, що блогерка обдаровує знаками уваги Білана зло колишньому, якому такий стиль музики явно не по душі.

Нагадаємо, легендарна актриса вкрала молоденького нареченого Аріани Гранде: у матері йому годиться.

Також "Знай.uа" писав, виснажена Селін Діон показала юного коханця вперше після смерті чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", п'яна екс-дружина Кличка побила нового "тестя", родичі шукають нарколога.