У Мережі з'явився останній трек, написаний репером Децлом (Кирилом Толмацьким) незадовго до його раптової смерті в клубі Іжевська. Пісня «Інферно», сильно віддає містичними нотками, і якщо вслухатися – то передчуттям смерті. Холодний хор і монотонно повторювані пасажі, що нехарактерно для Децла, і разом з тим – нативно "Децлова" динамічність. Фанати почули в цьому якийсь провісник, знак, що Децл знав про свій відхід. Масла у вогонь підлив ще й той факт, що кілька років тому у своєму інтерв'ю музикант заявив, що планує інсценувати власну смерть у 35 років.

У мережі з'явилося відразу багато конспірологічних версій про смерть артиста. Прихильники одного з них стверджують, що Толмацький був неугодний владі за те, що різав правду-матку, тому його отруїли спецслужби, пише Politeka.

Спочатку за задумом цей трек, як і вся платівка μετεμψύχωσις (Метемпсихоз — Реінкарнація (від лат. reincarnatio — «повторне втілення»), тобто перевтілення; також переселення душ, метемпсихоз (ін-грец. μετ-εμψύχωσις — «переселення душ»), повинен був стати частиною саундтреку до фільму. Тут він виступив у ролі композитора», – підписав під викладеним в мережу відео користувач з ніком Detsl aka Le Truk.

Так, один з прихильників Децла, переглянувши відео, дійшов висновку, що музикант живий: «Я переконався, що він живий!!!! він просто втік від усіх! … у 2007 році В інтерв'ю ИЖЕВСКОМУ видання «Fanlife» Децл сказав, що планує інсценувати свою смерть у тридцятип'ятирічного віці: повторив це в 2015 році. Помер в ніч на 3 лютого 2019 року у віці 35 років».

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Він також звертає увагу на те, що ніде в мережі з'явились відео з камер відеоспостереження клубу, натякаючи знову ж на інсценування смерті. «Просто афера століття. Він захоплювався езотерикою. І можливо він втомився. І його популярність після (смерті) зросте + продажу… а він може насолоджуватися цим на своєму улюбленому Острові», – написав допитливий шанувальник.

Інші ж фанати творчості репера просто досі не можуть смерть свого улюбленого виконавця і зізнаються, що просто плачуть: «Начебто ніколи не перетиналися, але ніби померла близька людина. Так гірко… Ближче, ніж багато «друзі, родичі». Не віриться…», «Спи спокійно Кирило. Я виросла на твоїй творчості. Як шкода, що йдуть молоді, творчі люди так рано…», «Іноді, щоб достукатися до людей, треба померти. R. I. P.», – написали під музичним роликом фанати Толмацкого.

Нагадаємо, Децла провели в останню путь: «Мої сльози, моя печаль».

Нагадаємо, нещодавно вийшло шоу, присвячене смерті 35-річного репера Кирила Толмацкого (Децла). Як повідомляв "Знай.uа" за фактом смерті російського реп-виконавця Кирила Толмацкого з'явилися попередні результати експертизи.