Відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер, мабуть, єдина з родини, хто не вдавався до пластичних операцій. Дівчина пишається тим, що не має занадто пишних форм і часто хвалиться підтягнутою фігурою в Instagram. Нещодавно Кендалл виставила серію кадрів, позуючи в дуже незвичайній фотосесії для культового Vogue Italia. Так, знаменитість приміряла образи нареченої, тусовщиці з 80-х і емігрантки.

За 17 годин знімки встигли набрати більше 2 млн. лайків і привести шанувальників в неймовірний захват. Фолловери почали засипати Дженнер компліментами, вибираючи, в якому образі і вбранні дівчина виглядає красивіше. Так, вибір більшості упав на сексуальний знімок Кендалл в рожевій шубці з цигаркою в роті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кендалл Дженнер поділилася пікантним знімком у білому бікіні, розлігшись на дивані.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще