Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішними фото. Знаменитість позувала для березневого номера видання Architectural Digest. Так, дівчина приміряла на себе дуже незвичайний образ: пухнасте жовто-рожеве плаття зі страусиних пір'їн і ніжні туфлі-човники. Варто зазначити, що для другої версії обкладинки позувала мама Кайлі, Кріс Дженнер.

"спасибі, @archdigest ✨💛", - подякувала глянцю Кайлі. За 18 годин кадр встиг набрати 1,7 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися образом молодої матусі, підкресливши, що сукня виглядає просто розкішно. Були і ті, кому Дженнер більше нагадала пухнастий абажур, яскравого страуса і навіть ялинку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.